I år skal jeg have støvler der passer både fod og læg.

Det er stadig sommer og varmt og jeg har svært ved at forestille mig, at lige straks begynder efteråret og jeg må skifte bare fødder og sandaler ud med strømper og rigtige sko, støvletter og vinterstøvler.

Så kommer tiden hvor jeg igen skal vænne mig til at gå i fodtøj der ”sidder til” og uanset hvordan man vender og drejer det, så er ingen sko lige så rare, som bare fødder i ingenting.

Men hvis jeg skal se lidt lyst på fremtiden, så beslutter jeg mig for nu, at få nye støvler i år, som passer fra første skridt og ikke bare om foden men også i skaftet og om læggen. Det har jeg altid før haft bøvl med. Ligesom, at ingen har standard-fødder, så har heller ingen standard-ben.

Jeg har altid haft problemer med at få støvler der passede om læggene. De jeg har kunne købe i butikkerne har været for stramme og hvis jeg alligevel har fundet nogle jeg har kunnet skrue mig ned i, så har de ikke givet sig i læderet som jeg havde håbet, og det har været en plage at gå med dem.

Men nu har jeg opfundet et system, så jeg let kan måle både fødder og lægge og så syer vi bare støvlerne, så de passer fra første skridt. Passer både fod og læg. (Og jeg skal have en formstøbt sål med pelotte og bare tanken om hvor skøn den er at gå på, får mig alligevel til at glæde mig til vinter).

Men målebåndet kommer her i september måned og skulle der være andre der som jeg ikke passer standard støvler og sko, og derfor ønsker at få syet for eksempel støvler der passer, så er det nu muligt at kigge forbi på Fuglebækvej og få taget mål, eller sidst i september, at få tilsendt målebåndet så man selv kan tage sine mål og så bestille over nettet.

Jeg tager også gerne ud og måler hvis der er behov for det. Vi syr jo også sko og støvler til meget vanskelige fødder der har lidt svært ved at gå. Men så kan man lige slå på tråden og aftale det. J

eg er hver måned både på Sjælland, Fyn og i Jylland