WomenPowerFactory og Coronakrisen

Pyh!! – mon ikke det værste nu er ved at være overstået m.h.t. Corona krisen?
Vi er i hvert fald på vej op i gear igen, efter en lang periode for stærkt nedsat blus – og det har vi tænkt at fejre med et rigtig godt tilbud (se sidst i nyhedsbrevet).

Vi i WPF har jo været dobbeltramt, idet fabrikken i Kina, sammen med de fleste andre virksomheder derude, blev lukket ned af myndighederne lige omkring d. 1. februar, lige efter den kinesiske nytårsferie – dette selvfølgelig i forbindelse med Corona udbruddet i Wuhan (som faktisk ligger 1000 km fra fabrikken, der ligger i byen Fuzhou) – og da så de endelig var ved at være klar til at åbne igen, ja så var den gal her i Danmark, så jeg ikke kunne komme rundt til mine ortopædiske kunder og tage mål.

Nå, men nu er vi heldigvis i gang igen, jeg besøger alle vores skønne kunder ”bevæbnet” med håndsprit, så mine dygtige medarbejdere på WomenPowerFactory igen kan få noget at lave – og kunderne kan få nogle skønne sko.

Der er dog stadig lidt fragtproblemer, idet pakker der normalt er 4 dage undervejs nu tager over den dobbelte tid, men det er trods alt mindre problemer i den større sammenhæng – og vi ved jo alle, at alle gør deres bedste for at få tingene til at hænge sammen.

I den forgangne periode har der været god tid til at tænke dybe tanker – og vi har besluttet, at vi fremover vil fokusere endnu mere på ortopædiske designersko – det er vi rigtig gode til og det giver god mening for både vores kunder og os selv – det er simpelthen ikke rimeligt, at folk med særlige behov skal være nødsaget til at bruge klodset og ufikst fodtøj – vi ved jo alle, at smukke sko løfter humøret 😊

Vi arbejder også med nogle meget spændende planer om at tilbyde ortopædiske designersko på andre markeder, men mere om dette i et senere nyhedsbrev…

Nå, men jeg lovede jo, at vi ville komme med et godt tilbud:
Kunder, der bestiller ortopædiske sko til normal pris (gælder også kunder, der får tilskud til skoene fra kommunen) kan nu få et ekstra par sko af samme type, men gerne i anden farve eller andet skind, alene til materialeprisen, 1500 kr. – altså ingen arbejdsløn for par nr. 2 – den betaler vi, og det er vores bidrag til igen at få gang i hjulene og smil på læben.

Til alle nye kunder, der ikke har købt sko hos os tidligere kan jeg fortælle, at jeg gerne kommer hjem til dig og tager mål til skoene, hvorefter vi fremstiller dine helt personlige læste, så vi kan sikre at skoene (og fremtidige sko) passer dig perfekt.

På dage med godt vejr kommer jeg helst på den solgule Ducati

– og på regnvejrsdage, eller når der er behov for ekstra bagageplads, kommer jeg i Sko-bilen.

Ring til mig på  tlf. 2512 2082 og lav en aftale, eller send mig en mail på [email protected]

Har du behov for hjælp til at søge tilskud til ortopædiske sko hjælper jeg gerne med dette. Vi er godkendt, både af kommuner og hospitaler, til at levere smukke sko og støvler, der fungerer.

Kærlig hilsen Ulla,
WomenPowerFactory